laczkorenataLaczkó Renáta-Anna vagyok, tanulmányaimat Gyergyószentmiklóson, a Batthyányi Ignác Szakközépiskolában végeztem, képvágó és szövegszerkesztő technikusként.
Az iskolai évek alatt a diáktanácsban tevékenykedtem. Emellett önkéntes voltam egy gyergyószentmiklósi ifjúsági szervezetben, ahol fiataloknak szóló, és a város vezetősége által megszervezett rendezvényekben segédkeztem. Két évig tagja voltam egy amatőr színtársulatnak, ahol sok mindent tapasztalhattam.

A Civilek a Jövőért Alapítvány lehetőséget adott számomra, hogy egy új környezetben fejleszthessem tudásomat, ötleteimet megvalósíthassam ezáltal színesebbé tegyem az alapítvány tevékenységét. Gyerekkoromban többször is ellátogattunk a kicsike városba, ahol mindig kellemes fogadtatásban volt részünk, ezért is választottam Kiskunhalast önkéntességem helyszínéül.
Elkövetkezendő egy év sok mindent tartogat számomra, szeretném ezt maximálisan kihasználni. Fontosnak tartom a fiatalokkal való kommunikáció fejlesztését, mindezek mellett körükben népszerűsíteni az önkéntesség fogalmát. Mert önkénteskedni jó!

Szeretnél jelentkezni?

Szeretnél EVS önkéntes lenni? Regisztrálj a rendszerünkbe, és értesítünk amikor olyan lehetőséget találunk, amely érdeklődésednek megfelel.

Töltsd ki regisztrációs kérdőívünket!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Blénesi Enikő, EGYIK önkénteskoordinátor,
E-mail: blenesieniko@yahoo.com

Dániel Botond, EGYIK alelnök,
E-mail: daniel@ifikozpont.ro 
Telefon: 0740-053604

 

Go to top