Halmágyi Enikő

he 01Most sikerült megírnom a beszámolót, amint visszajöttem egyhetes vakációmról, otthonról.
Regényt írhatnék az itt történtekről, megéltekről. Úgy indultam neki ennek az önkéntesprogramnak, így utólag be kell vallanom, hogy nem voltam teljesen felkészülve sok mindenre. Ugyanakkor szerintem megálltam a helyem. Igen, egy külön kis világ minden önkéntes program valamilyen szinten. Ez természetesen mind pozitívumokat mind negatívumokat hoz magával. De derűvel és nyitottsággal nekilehet futni bármilyen akadálynak.
Érkezésem problémamentes volt, állomáson várt a szobatársnőm más önkéntesekkel és felsegítettek csomagostól az új lakhelyemre. Nagy lakás, sok lakóval, kis család. Mivel líceumi éveimet szigorú bentlakásban töltöttem, valamelyes mégiscsak felkészültnek éreztem magam egy ilyen változásra. Igen ám, de itt még bejönnek a különböző kultúrák összevegyülése által okozta enyhe feszültségek. Viszont semmi amit nem lehetett volna helyileg megoldani.

Bővebben ...

Szeretnél jelentkezni?

Szeretnél EVS önkéntes lenni? Regisztrálj a rendszerünkbe, és értesítünk amikor olyan lehetőséget találunk, amely érdeklődésednek megfelel.

Töltsd ki regisztrációs kérdőívünket!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Blénesi Enikő, EGYIK önkénteskoordinátor,
E-mail: blenesieniko@yahoo.com

Dániel Botond, EGYIK alelnök,
E-mail: daniel@ifikozpont.ro 
Telefon: 0740-053604

 

Go to top