csergobeaCsergő Bea vagyok, Kolozsváron végeztem a Babeş-Bolyai Tudományegyetemen, Kommunikáció és média szakon.
Felsőfokú tanulmányaim során átfogó ismereteket szereztem a rendezvényszervezés, kommunikáció és a népszerűsítés minden területén. Az egyetem mellett több helyen is önkénteskedtem, ahol gyakorlatba ültethettem az elméleti tudásom. A Civilek a Jövőért Alapítványnál is hasonló feladatokat kell elvégeznem, ezért is jelentkeztem ide. Az önkénteskedést már középiskolás koromban elkezdtem a Caritasnál, és a Harmatcsepp Szeretetszolgálatnál, ahol kitüntetésben részesültem a lelkiismeretesen és tiszta szívvel végzett munkám miatt.

Szeretek csapatban dolgozni, szeretem a kreativitást igénylő feladatokat és a kihívásokat. Erősségeim közé tartozik a pontosság és precizitás, valamint a jó vezetői készség. Szeretném magam kipróbálni egy új és ismeretlen környezetben, mert úgy gondolom, hogy ezáltal sokat fejlődhetnék és tapasztalhatnék.
A jövőben szeretném, ha úgy helyezkedhetnék el a szakmámban, mint a társadalom hasznos tagja, és munkám továbbra is segítséget jelentene másoknak. Ezért is tartom egy nagyszerű lehetőségnek ezt az év önkénteskedést.

Szeretnél jelentkezni?

Szeretnél EVS önkéntes lenni? Regisztrálj a rendszerünkbe, és értesítünk amikor olyan lehetőséget találunk, amely érdeklődésednek megfelel.

Töltsd ki regisztrációs kérdőívünket!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Blénesi Enikő, EGYIK önkénteskoordinátor,
E-mail: blenesieniko@yahoo.com

Dániel Botond, EGYIK alelnök,
E-mail: daniel@ifikozpont.ro 
Telefon: 0740-053604

 

Go to top