akacsos andrea 400

Akácsos Andrea vagyok, 1992. November 10-én születtem Baróton, Kovászna megyében. Tanulmányaimat szintén Baróton végeztem a Baróti Szabó Dávid elméleti líceum humán szakán. Felsőoktatásban Kolozsváron részesültem a Babes-Bolyai Tudományegyetem, Pszichológia és Neveléstudományok kar Pszichológia szakán. Jelenleg (2015), ugyancsak a Babes-Bolyai Tudomány egyetemen tanulok. Iskolai tanácsadás és Beavatkozás szak, első éves, mesteris hallgatója vagyok.

Az egyetemi évek alatt számos alkalom adódott arra, hogy gyerekekkel foglalkozhassak, különböző tevékenységek levezetése során. Mivel a jövőbeli terveimben szintén fontos szerepet játszik a gyerekekkel való foglalkozás, úgy gondoltam, az önkéntes munka kiváló a célra, tapasztalataim, készségeim kamatoztatása érdekében. Emellett nagyon jó lehetőség a komfortzónából való kilépésre, mivel eddigi életem során még nem vettem részt ilyen jellegű munkában.

Jelen pillanatban a kiskunhalasi Humán Erőforrásért Egyesület projektjében veszek részt. Segítünk az egyesületnek a tanya rendben tartásában, valamint a következőkben különböző tevékenységek szervezésével, illetve levezetésével fogjuk segíteni az egyesület munkáját.
Úgy gondolom, amennyiben a lehetőségeket megragadjuk és kihasználjuk, rendkívül jó, építő tapasztalatokat szerezhetünk az önkéntes munka során.

Szeretnél jelentkezni?

Szeretnél EVS önkéntes lenni? Regisztrálj a rendszerünkbe, és értesítünk amikor olyan lehetőséget találunk, amely érdeklődésednek megfelel.

Töltsd ki regisztrációs kérdőívünket!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Blénesi Enikő, EGYIK önkénteskoordinátor,
E-mail: blenesieniko@yahoo.com

Dániel Botond, EGYIK alelnök,
E-mail: daniel@ifikozpont.ro 
Telefon: 0740-053604

 

Go to top