azbehunor260Hunor vagyok Erdélyből!
Jelenleg a Compass Egyesület egyik új önkéntese vagyok, Romániából jöttem, Erdélyből, 22 éves vagyok.
2013-ban abbahagytam az iskolát, a 9-ik osztályt befejezve, munkába kellett állnom. Az egyetem drága lett volna nekem, de ki tudja mit hoz még az élet.
Korábban sosem voltam még külföldön, Magyarországot kivéve. Érden töltöttem el egy évet 2009-ben, ahol asztalosként dolgoztam, faházakhoz készítettem elő elemeket. Az egy nagyon jó lehetőség volt jobban megismerni Magyarországot.

Terveim között van, hogy körül utazom Európát, hogy mindazon kultúrákat megismerhessem amikre kiváncsi vagyok. Ez egyike azoknak az okoknak, ami miatt most itt vagyok, hogy megismerkedhessek különböző emberekkel Európa minden részéből. Alig három napja vagyok itt de nagyon tetszik a hely, az engem körülvevő emberek és a Compass Egyesület. Szeretnék nyelveket, rendezvényszervezést tanulni, mert korábban sose csináltam ilyesmit és nagyon érdekel. Szeretek olvasni, sportolni, gitározni énekelni és kirándulni. Szeretnék az ittlétem alatt minél több új helyet, új embert megismerni. Remélem ez az egy év segíteni fog engem abban, saját életcéljaim elérésében.

Szeretnél jelentkezni?

Szeretnél EVS önkéntes lenni? Regisztrálj a rendszerünkbe, és értesítünk amikor olyan lehetőséget találunk, amely érdeklődésednek megfelel.

Töltsd ki regisztrációs kérdőívünket!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Blénesi Enikő, EGYIK önkénteskoordinátor,
E-mail: blenesieniko@yahoo.com

Dániel Botond, EGYIK alelnök,
E-mail: daniel@ifikozpont.ro 
Telefon: 0740-053604

 

Go to top