Szabad helyek száma: 0

keceli_muvhazAz intézmény azért érdekes, mert nagyon sokszínű tevékenységet végez. A művelődési és könyvtári feladatokon kívül működtetik a helyi médiát - televíziót, újságot -, így az önkéntes tevékenysége is szerteágazó lehet.

A könyvtárban a könyvek rendszerezésében vesz részt, a művelődési feladatoknál a szervezésben, helyszínek előkészítésében, berendezésében, a programok utómunkálataiban, a szórólapozásban, plakátolásban, meghívók eljuttatásában. Nyáron az egész nyári táborokba kell bekapcsolódnia. Fakultatív módon részt vehet a média alakításában is, részt vehet a műsorszerkesztésben, az újságírásban, fotózhat, archiválhat a programokról.

Kecelen jelen pillanatban egy önkéntesünk tartozkodik. Az itteni tevékenység sokszor összefonodik a jánoshalmi illetve a kiskunhalasi önkéntesek tevékenységével tekintve, hogy ezek a települések nagyon közel vannak egymáshoz.

 

Település: Kecel, Magyarország

Jelenlegi önkéntesek az egyesületnél:

  • Szarvas Ágnes (2013-2014)

Szeretnél jelentkezni?

Szeretnél EVS önkéntes lenni? Regisztrálj a rendszerünkbe, és értesítünk amikor olyan lehetőséget találunk, amely érdeklődésednek megfelel.

Töltsd ki regisztrációs kérdőívünket!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Blénesi Enikő, EGYIK önkénteskoordinátor,
E-mail: blenesieniko@yahoo.com

Dániel Botond, EGYIK alelnök,
E-mail: daniel@ifikozpont.ro 
Telefon: 0740-053604

 

Go to top