Szabad helyek száma: 0 

janoshalma_konyvtarA Lajtha László Kft. művelődési ház, könyvtár és művészeti iskola funkciókat lát el Jánoshalmán, ami Szegedtől kb. 60 kilométerre található. Az önkéntesek tevékenységét elsősorban a művelődési ház tevékenységei között képzelik el, a rendezvények, programok előkészítésében, lebonyolításában, szervezésében való segédkezésben. Az önkénteseknek lehetősége van a rendezvényszervezés bármely fázisába bekapcsolódni, illetve a könyvtári munkafolyamatokba is betekintést nyerhetnek ha arra nagyobb kedvet éreznek.

A művészeti iskolában tánc, kézműveskedés és egyéb kreatív foglalkozásokat tartanak, középiskolásoknak. Az önkéntes a foglalkozásvezetők mellett az előkészítésében, promoválásban és egyéb kreatív tevékenységekbe tud bekapcsolódni. A szervezet kb. egy éve költözött egy felújított épületbe, mely biztosítja a szociális és kiszolgáló szolgáltatásokhoz szükséges körülményeket.

Település: Jánoshalma, Magyarország

Korábbi önkéntesek az egyesületnél:

  • Szász Melinda (2012-2013)

 

 

Szeretnél jelentkezni?

Szeretnél EVS önkéntes lenni? Regisztrálj a rendszerünkbe, és értesítünk amikor olyan lehetőséget találunk, amely érdeklődésednek megfelel.

Töltsd ki regisztrációs kérdőívünket!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Blénesi Enikő, EGYIK önkénteskoordinátor,
E-mail: blenesieniko@yahoo.com

Dániel Botond, EGYIK alelnök,
E-mail: daniel@ifikozpont.ro 
Telefon: 0740-053604

 

Go to top