Szabad helyek száma: 0 

compasshonlapA Compass Európai Ifjúsági Közösségért Egyesület 2005-ben azért jött létre, hogy egyfajta iránytűként szolgáljon azok számára, akik az életük valamilyen területén úgy érzik, fejlődniük kell. Ez nem az a szervezet, ahol csak sportolók, csak matematikusok vagy csak művészlelkek találkoznak, ennél az egyesületnél pont az a lényeg, hogy bárhonnan csatlakozhatsz, függetlenül attól, hogy merre tartasz. Egyéniségek. Azok a fiatalok, akik szeretnének és akarnak is változtatni a szokásokon vagy csak szimplán egy színes közösséghez akarnak tartozni. Nem csupán iskola utáni szabadidős lehetőséget kínálunk, hanem egy olyan közösséget, ahol mindenki számíthat egymásra, ahol nincs különbség a rossz és a jó tanuló, a magyar és a külföldi között. Nem számít, ha nem beszélsz idegen nyelvet csak az, hogy szeretnél tanulni, szeretnél új emberekkel megismerkedni, új kultúrákról tanulni, új dolgokban kipróbálni magad. Ha ez az ami érdekel, akkor nálunk a helyed.

A környezet nemzetközi (sok külföldi önkéntesük van angol, spanyol, egyiptomi, örmény, stb), de Erdélyből is folyamatosan jelen vannak a fiatal önkéntesek. A feladatokról röviden: nyelvklubok és nyelvórák tartása, a Youth in Action program és Európai Önkéntes Szolgálat népszerűsítése a helyi fiatalok körében, nyári tábor szervezése, szabadidős tevékenységek szervezése, irodai munkák az egyesületben. Fontos, hogy tudj angolul, mivel sokat kell dolgoznod a magyarul alig beszélő külföldi önkéntesekkel is.

 

A Compass egyesülettel való együttműködés már 2009-ben elkezdődött. Jelen pillanatig (2013 november) 11 önkéntest küldtünk a szervezethez, melyből 6-an jelenleg is ott vannak, helyszínileg Kaposváron illetve Csurgó településen.

 

Település: Kaposvár, Magyarország

Honlap cím:  http://compassegyesulet.hu/ 

Képtár: Képek az egyesület életéből

Korábbi önkéntesek az egyesületnél:

  • Márton Emőke (2010-2011)
  • Rizi Iván Szeréna (2010-2011)
  • Demeter Sarolta (2011-2012)
  • Péter Ágota (2012-2013)
  • Csergő Nándor (2012-2013)

Jelenlegi önkéntesek az egyesületnél:

 

Szeretnél jelentkezni?

Szeretnél EVS önkéntes lenni? Regisztrálj a rendszerünkbe, és értesítünk amikor olyan lehetőséget találunk, amely érdeklődésednek megfelel.

Töltsd ki regisztrációs kérdőívünket!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Blénesi Enikő, EGYIK önkénteskoordinátor,
E-mail: blenesieniko@yahoo.com

Dániel Botond, EGYIK alelnök,
E-mail: daniel@ifikozpont.ro 
Telefon: 0740-053604

 

Go to top