Kedves fiatalok!
compasshonlapAz Európai Önkéntes Szolgálat az Európai Bizottság egy olyan fiataloknak (18-30) szóló programja, melynek keretében fiatalok élettapasztalatokat szerezhetnek egy másik országban, olyan munkában amit szívesen végeznek s mindezért ellátást, zsebpénzt kapnak, nyelvoktatásban részesülnek.


Gyergyószentmiklóson az EGYIK (Egyesület a Gyergyói Ifjúsági Központért) egyesület rendelkezik önkéntesek küldéséhez szükséges akkreditációval. Jelen pillanatban is 5 önkéntesünk van külföldön (4-en Magyarországon, 1 lány pedig Németországban) további 9 fiatal már befejezte az önkénteskedést ennek a programnak a keretében.

Jelenleg Kaposvárra, a Compass Egyesülethez, keresünk 4 személyt júliusi kezdéssel, 1 éves időtartamra. Jelentkezhetnek 18-30 év közötti lányok, fiúk, barátok, barátnők, párok, Erdély bármilyen részéből.

A részletes leírást megtaláljátok honlapunkon az aktuális külföldi projektek listáján: http://www.ifikozpont.ro/onkentesseg/aktualis-kulfoldi-projektek.html

illetve minket is faggathatok szívesen állunk rendelkezésetekre!!!!

Dániel Botond, EGYIK alelnök,
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 0740-053604

Ambrus Rita, EGYIK önkénteskoordinátor,
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 0745-029107

Kedvcsinálónak olvassátok önkénteseink eddigi beszamolóit, vagy nézegessetek képeket a Képtárban.

 

Szeretnél jelentkezni?

Szeretnél EVS önkéntes lenni? Regisztrálj a rendszerünkbe, és értesítünk amikor olyan lehetőséget találunk, amely érdeklődésednek megfelel.

Töltsd ki regisztrációs kérdőívünket!

Kérdésed van? Írj nekünk!

Blénesi Enikő, EGYIK önkénteskoordinátor,
E-mail: blenesieniko@yahoo.com

Dániel Botond, EGYIK alelnök,
E-mail: daniel@ifikozpont.ro 
Telefon: 0740-053604

 

Go to top