Február elején indul az EGYIK és a HÍD Képzési Központ TanulásTréningjének első kiadása, amely keretében 36 diák számára biztosítunk képzést. Az 5 hónapig tartó, mintegy 60 órás tréning célja a középiskolák diákok tanulási képességeinek fejlesztése.
 
A képzés a tanulási képességek fejlesztésének mind a négy területére figyelmet fordít. Ezek a tanuláshoz való hozzáállás fejlesztése, tanulási stratégiák és módszerek fejlesztése, tanuláshoz szükséges alapkészségek fejlesztése, átfogó személyiségfejlesztés.
 
 
Ezeken a területeken különböző modelleket, módszereket ismertetünk, csoportos gyakorlatokat végzünk, játszunk. A tréningek között „házi feladatok” formájában igyekszünk begyakoroltatni a különböző tanulási módszereket és technikákat, ezeket a tapasztalatokat a találkozások alkalmával megosszuk egymással.
Itt olvashattok egy részletesebb leírást a képzésről.
Olyan diákokat várunk, akik fejleszteni szeretnének megtanulni tanulni, fejleszteni tanulási képességeiket, bele szeretnének kóstolni a képzések, tréningek világába és elég motiváltak és kitartóak ahhoz, hogy egy 5 hónapos képzési programban végig részt vegyenek.

A jelentkezési feltételekről részletesebben itt olvashattok. Jelentkezési határidő: január 29, péntek.

Go to top