Most már biztos, hogy lesz "Légy Pozitív" Ifjúsági Műsor Gyergyóban. Nagy örömmel olvastuk a Nemzeti Ügynökség honlapján az áprilisi leadási határidőre érkezett pályázatok eredményhirdetését. Pályázatunk az ifjúsági kezdeményezések alprogramban 78,75 ponttal a 6. helyet szerezte meg.

Kicsit rosszul esett, hogy a februári határidőre beküldött pályázatunkat formai hibák miatt elutasították, viszont ahogy akkor is írtuk nem adtuk fel és újra elküldtük pályázatunkat. Eddig is nagyon szerettük a Youth programban, hogy sikertelen pályázat esetén újra lehet pályázni, illetve 5 határidő van egy évben, de ezután még inkább szeretni fogjuk ezt ;-)

A projektben csupán az időpontokat alakítottuk át, júliusban kezdünk az előkészítéssel, majd szeptembertől indulna a műsor. Júniusban már megszervezzük az első igényfelmérést az iskolákban. Arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit szeretnének nézni a gyergyói fiatalok egy ifjúsági TV műsorban? Hányan nézik a Gyergyó TV-t? Hányan néznek videót neten? Van-e DVD lejátszójuk? Szeretnének-e részt venni a projektben, csatlakoznának-e a csapatunkhoz?

Az eredmények feldolgozása után majd olyan cégeket keresünk, akik reklámoznának a műsorban, valamint az új honlapunkon, a DVD-ken, a plakátokon, szórólapokon.

Júliusban már a Félszigetre fogunk készülni, reméljük ténylegesen megvalósul a partnerség a szervezőkkel, és mehetünk. Az is kemény munka lesz, de a csapat nagyon várja.

Most már rendszeresen tudjátok olvasni itt a blogon az ifiműsorral kapcsolatos híreket.

Go to top