Sikerült lejátszanunk áprilisban az első kupánkat... véleményem szerint az előzővel ellentétben egy egész erős kerettel indultunk neki ennek a kupának.

A Lapos Vas kupára induló keretünk: Bíró Csongor, Dan Ciprian, Erős Lóránt, Erős Rajmond, Forró Sebastian, Köllő Csaba, Rokaly Attila (kapus), Szőcs András, Varga Előd és jómagam Szakács Zsolt.

Az első mérkőzésünket a Babilonnal játszottuk... az utolsó összecsapásunkon sima 3-0-ra kaptunk ki. Ma már úgy álltunk ki hogy nyerünk, ennek megfelelően ezt a meccset nagyon nagy elánnal kezdtük: az első 5 percben mar kettő nulla volt az eredmény nekünk... de akkor felébredtek a szárhegyiek is, és elkezdték komolyabban venni a dolgot. A félidő végéig meg is fordították az állást...3-2 a Babilonnak. De mi harcias fiatalok vagyunk, nem adtuk fel és kiegyenlítettünk...3-3. A második félidő felére kicsit elfáradtunk mivel fizikai kontaktusokba nem tudtuk felvenni a versenyt a szárhegyi csapattal. A vége sajnos 5-3 lett.

Na nem gond.. Következő mérkőzésünket egy ditrói gárdával játszottuk volna, ha eljöttek volna... de nem jelentek meg ezért 3-0 nekünk. A szombati nap utolsó mérkőzését az "Inter Gyergyó A" csapatával játszottuk. Igazi derbinek indult... Aki nem látta az nagyon sajnálhatja.. mert nem írom le hogy milyen volt. Az ilyen meccsekre ki kell jönni és meg kell nézni. A végeredmény 6-4 lett az Internek.

Az Internek gratulálni szeretnek a csoport elsőségükhöz, mi meg örvendünk hogy továbbjutottunk. Vasárnap a BFK-val játsszunk pótselejtezőt, remélem sikerrel vesszük, mert nagyon erős ellenfél..

Go to top