11201258 967626769944977 1069173097 oCălăritul, drumeția, organizarea programelor de artizanat sau organizarea evenimentelor de protectie a mediului - care e mai convenabil pentru tine?

Asociatia Humán Erőforrásért cauta trei voluntari din Transilvania in cadrul unui proiect finantat de Serviciul European de Voluntariat.

Voluntarul nu primeste salariu, in schimb beneficiaza de cazare, masă, acces la învățarea limbilor străine, mentor personal și bani de buzunar (90 euro). Deasemenea transportul si cheltuielile de asigurare cad in grija programului. DINCOLO DE MUNCA VOLUNTARĂ, VOLUNTARIATUL ESTE O EXPERIENȚĂ DE VIAȚĂ, DETERMINĂ MODIFICAREA PERSPECTIVEI VIEȚII ȘI ESTE SURSA UNOR BUCURII INIMAGINABILE INAINTE DE ACEASTA EXPERIENTA.

Parametrii proiectului
Organizatia de primire: Asociatia Humán Erőforrásért
Perioada de voluntariat: 12luni, mai 2015 - aprilie 2016
Localitatea: KiskunhalasFermaPici-Paci, Ungaria;
Numarul voluntarilor: 3 persoane, cu varste cuprinse intre 18-25 ani (minimum 1 voluntar sa fie barbat).

Continutul proiectului

Voluntarii vor ajuta asociatia in munca de zi cu zi in functie de competentele lor personale. La organizarea evenimentelor din cadrul proiectului vor fi luate in considerare cunostintele, interesul voluntarilor, ei vor avea ocazia sa contribuie la activitatea asociatiei cu idei proprii.Vor ajuta la initierea si implementarea evenimentelor, precum si la planificarea si realizarea programelor pentru grupe de tineri cu varste cuprinse intre 3-30 de ani.

Rolul voluntarului
In proiect sunt asteptati 3 tineri cu varste cuprinse intre 18-25 de ani(minimum 1 baiat), carora le place mediul rural.
Cei trei voluntari vor avea diferite rolurisi pe langa asta, toti trei vor participa la redactarea si prezentarea pachetelor informationale, care au rolul de a promova Uniunea Europeana si programul Erasmus+ tinerilor locali.
Rolul voluntarului care va avea responsabilitati in domeniul sportului este de a organiza activitati sportive, cadrumetia, calaritul,volei sau alte concursuri la ferma sau in afara ei. Vara va participa la organizarea taberelor si va ajuta la implementarea programelor.Cade in sarcina voluntarului si ingrijirea animalelor din ferma.

Un alt voluntar va avea responsabilitati in domeniul creativitatii, in cadrul ocupatiilor tematice de artizanat si creativitate, va contribui la cresterea nivelului de toleranta si acceptare in randul tinerilor. (de exemplu: integrarea europeana a romilor). Sarcina lui este organizarea diferitelor activitati, evenimente, intalniri si realizarea activitatilor de artizanat in cadrul taberelor de vara.

Voluntarul al treilea va avea responsabilitati in domeniul protectiei mediului, va promova utilizarea surselor regenerabile de energie si a importantei cooperarii la nivel european, in cadrul grupurilor de tineri care vor vizita asociatia. El/ea va avea sarcini cum ar fi: dezvoltarea ,,Școlilor Pădurii”, crearea punctelor informationale din punct de vedere al protectiei mediului in padurea apropiata, crearea de gradini pentru plante medicinale. Pe langa acestea va organiza si activitati creative in afara fermei.

Mai multe informatii puteti primii:

Ambrus Rita, coordonator voluntari,ambrusritaarongmailpunctcom, 0745-029107
Pentru inscriere este nevoie de un CV si o scriosare de motivatie, pe care puteti sa le trimiteti la adresa mai sus mentionata.

Go to top